• تاریخ : ۱۰ام دی ۱۳۹۶
  • موضوع : آرنا

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه سالاد نیسواز که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه سالاد نیسواز

سالاد نیسواز یک سالاد مشهور فرانسوی هست تشکیل شده از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون بهمراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.

مواد لازم برای تهیه سالاد نیسواز:

تخم مرغ: ۴ عدد
کاهو (درشت خردشده): ۱ بوته
سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): ۴۰۰ گرم
گوجه گیلاسی (دونیم شده): ۲۰۰ گرم
خیار (بدون پوست حلقه شده): ۱۷۰ گرم
کنسرو ماهی تن: ۲ عدد
زیتون سیاه (بدون هسته): ۲۰ عدد

مواد لازم برای سس:

سیر (رنده شده): ۱ حبه
خردل: ۱٫۵ ق س
آب لیمو ترش: ۱ ق س
ریحان (خردشده): ۲ ق س
نمک و فلفل: به میزان ضروری
روغن زیتون: ۲ ق س

طرز تهیه سالاد نیسواز

شیوه تهیه:

۱٫ تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را فورا داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.

.u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af:lively, .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af:hover opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af .ctaText font-weight:daring; colour:#000000; text-decoration:none; font-size: 16px; .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af .postTitle colour:#C0392B; text-decoration: underline!essential; font-size: 16px; .u7a665e1ae0b23ab6953f2d93afae01af:hover .postTitle text-decoration: underline!essential;
به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  تهیه‌ی مافین اسفناج و پنیر

۲٫ ۴ عدد ظرف شبیه به انتخاب کرده و کاهو را به طرز مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.

۳٫ سیب زمینی را روی کاهو بریزید.

۴٫ گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.

۵٫ تخم مرغ را ۴ قاچ کرده و برای هر ظرف ۱ عدد تخم مرغ بگذارید.

۶٫ برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته
و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

۷٫ ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار قرار داده تا سرد شود)
را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.

۸٫ بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.

سرآشپز

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه سالاد نیسواز” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته هست.

منبع

نوشته طرز تهیه سالاد نیسواز اولین بار در خبرهای تازه| خبرهای خواندنی روز. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما