• تاریخ : ۱۵ام دی ۱۳۹۶
  • موضوع : آرنا

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان با مصرف دانه سویا از این بیماری ها جلوگیری کنید! که در دسته مطالب مرتبط با تغذیه قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

خواص مصرف دانه سویا

خواص مصرف دانه سویا , دانه سویا یکی از دانه های دارویی هست که حاوی خواص درمانی فراوانی می باشد. با مصرف سویا قادر اید از ابتلا زنان به سرطان سینه جلوگیری کنید.

به علاوه از طرف دیگر مصرف سویا دلیل جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی خواهد شد.

خواص مصرف دانه سویا برای بدن

اختلاف نظر فراوانی بین صاحبنظران در خصوص خواص دانه سویا می باشد از آنجاییکه بخش وسیعی از این دانه به روش تراریخته درجهان کشت و اصلاح ژنتیکی شده هست.دانه سویا حاوی ۴۰ درصد پروتئین و ۲۰ درصد روغن هست و از آن در تولید خوراک، مکمل‌های ویتامینی و نیز عده ای کاربری‌های صنعتی استفاده می‌کنند.

دانه سویا را میتوانید به روش خام، بوداده، شیر سویا، درخوراک‌هایی، چون:
سوپ، سالاد و یا به شکل غذاهایی، چون توفو و تِمپه مورد بهره برداری قرار داد.
از روغن سویا نیز برای پخت و پز و طعم بخشیدن به سالاد می‌توان استفاده کرد.
سویا حاوی پروتئین بالا، ویتامین C، فولات، فیبر، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و تیامین هست.

خاصیت‌ های دانه سویا

سلامت قلب و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی

پژوهش‌ها نشان می‌دهند مصرف سویا می‌تواند باعث کاهش کلسترول بد خون (LDL) و تری گلیسیرید خون شود، از آنجاییکه از تجمع چربی در شریان‌های خونی جلوگیری می‌کند.مصرف سویا به علاوه از طرف دیگر باعث گسترش کلسترول خوب خون (HDL) می‌شود، این کلسترول به از بین بردن چربی درشریان‌های خونی یاری مینماید.

برطرف کردن چاقی و اضافه وزن در بانوان

صاحبنظران در پژوهش‌های خود روی بانوان میانسال یائسه متوجه شده اند،
آن گروه از بانوان که سویا مصرف کرده‌اند کمتر دچار چاقی و اضافه وزن شده‌اند.
بعد از یائسگی، به دلیل کاهش سطح استروژن خون، بانوان در معرض ابتلا به عده ای بیماری‌ها ازجمله سرطان سینه و چاقی قرار می‌گیرند و مصرف سویا می‌تواند به تنظیم هورمون دربدن آن‌ها کمک کند.

.u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb padding:0px; margin: zero; padding-top:1em!necessary; padding-bottom:1em!necessary; width:100%; show: block; font-weight:daring; background-color:#ECF0F1; border:zero!necessary; border-left:4px strong #e6e6e6!necessary; box-shadow: zero 1px 2px rgba(zero, zero, zero, zero.17); -moz-box-shadow: zero 1px 2px rgba(zero, zero, zero, zero.17); -o-box-shadow: zero 1px 2px rgba(zero, zero, zero, zero.17); -webkit-box-shadow: zero 1px 2px rgba(zero, zero, zero, zero.17); text-decoration:none; .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb:energetic, .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb:hover opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb .ctaText font-weight:daring; shade:#000000; text-decoration:none; font-size: 16px; .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb .postTitle shade:#C0392B; text-decoration: underline!necessary; font-size: 16px; .u823f33ff461f6d40fc92faeca759dadb:hover .postTitle text-decoration: underline!necessary;
به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  بهترین خواص سویا برای درمان بیماری ها

جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه

در قبلی عده ای از صاحبنظران باور داشتند مصرف سویا به وسیله بانوان می‌تواند باعث ابتلای آن‌ها به سرطان سینه شود، با اینحال بررسی‌های تازه نشان می‌دهند سویا باعث ابتلا به این بیماری نمی‌شود با این وجود که نیاز به پژوهش‌های بیشتری دراین باره هست.

صاحبنظران در تحقیق‌های خود متوجه شده اند مصرف هر روزه ۱۰ الی ۲۰ میلی گرم سویا می‌تواند باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه شود.یکی از دلایل کاهش ابتلا به سرطان سینه در کشور‌های شرق آسیا مصرف بالای سویا در رژیم غذایی اهالی آن منطقه هست.

به علاوه از طرف دیگر بانوان مبتلا به سرطان سینه نیز با مصرف سویا طول عمر بیشتری پیدا می‌کنند
و امید به زندگی آن‌ها گسترش می‌یابد.

نیمه تاریک مصرف سویا

به توجه به مزایای سلامتی بالای سویا، مصرف بسیار آن می‌تواند برروی عملکرد غده تیروئید
بانوان اثر بگذارد و باعث گسترش سطح هورمون تستوسترون (TSH) دربدن آن‌ها شود.

سطح بالای هورمون تستوسترون میتواند باعث کم کاری غده تیروئید و مشکلات ناشی از آن شود.
صاحبنظران به بانوان پیش نهاد می کنند برای مصرف سویا ابتدا با پزشک کارشناس مشاوره انجام دهند
به ویژه اگر داروی ویژه ای بکار می برند یا سابقه ابتلا به آلرژی غذایی دارند از آنجاییکه دربرخی مردم مصرف سویا باعث آلرژی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان

صمیمانه امیدواریم نوشته :با مصرف دانه سویا از این بیماری ها جلوگیری کنید!” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته هست.

منبع

نوشته با مصرف دانه سویا از این بیماری ها جلوگیری کنید! اولین بار در خبرهای تازه| خبرهای خواندنی روز. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما